JM does not take responsibility for the translation

Nyckelfärdiga hus

Ekobacken är ett miljöinriktat område för småindustri, handels- och kontorslokaler.

JM Entreprenad har försäljning i Ekobacke Företagspark i Värmdö kommun. Här skapas attraktiva ytor för såväl företagande som rekreation. Det finns möjlighet att förvärva, alternativt hyra, färdiga industri- och kontorslokaler. Vi bygger nyckelfärdiga lokaler för alla typer av verksamhet. Tillsammans med er som kund ritar vi upp en lokal som är anpassad för just er verksamhet.

Marken är styckbar om minst 1000 kvadratmeter. Lokalerna kan variera i storlek från 500 kvadratmeter och uppåt. Hälften av marken får bestå av en huvudbyggnad med 12 meter som högsta byggnadshöjd. till varje byggnad finns kommunalt vatten och avlopp, bredband samt möjlighet till fjärrvärme.

 

Ett miljöinriktat område

Det finns möjlighet att förvärva, alternativt hyra, färdiga industri- och kontorslokaler. Vi bygger nyckelfärdiga lokaler för alla typer av verksamhet. Tillsammans med er som kund ritar vi upp en lokal som är anpassad för just er verksamhet.

Marken är styckbar om minst 1 000 kvadratmeter. Lokalerna kan variera i storlek från 500 kvadratmeter och uppåt. Hälften av marken får bestå av en huvudbyggnad med 12 meter som högsta byggnadshöjd. Till varje byggnad finns kommunalt vatten och avlopp, bredband samt möjlighet till fjärrvärme.

 Situationsplan

Behöver du nya lokaler

I vårt område Ekobacken företagspark i Gustavsberg finns möjlighet att förvärva, alternativt hyra, färdiga industri- och kontorslokaler.

Kommunikationer

Ekobacken Gustavsberg, Värmdö, ligger lättillgängligt mellan Hålluddsavfarten och Ingarökorset längs väg 222, cirka 18 kilometer väster om Slussen. Från Slussen går buss 474 och 425X på 25 minuter. Till Gustavsberg är det bara två kilometer och flera busslinjer passerar Värmdö Marknad och Ekobacken. Busshållplatser är färdigställda för framtida bruk.

Jämför bostäder