JM does not take responsibility for the translation

Startskottet har gått för nya Orminge

nyhet 2019-02-01 15:09

Inom ramen för ett samverkansavtal med Nacka kommun, kommer vi att fram till 2024 arbeta med uppgradering av infrastrukturen i nya Orminges centrumkärna.

JM Entreprenad och Nacka kommun har ett samarbete som går långt tillbaka i tiden. Vi har gjort arbeten i bland annat Älgö, Nackanäsvägen och Hästhagen. Och vi har alldeles nyligen också påbörjat ett arbete i Finnboda.

Nu ser vi fram emot att bidra i utvecklingen av centrumkärnan i Orminge. Det startar med ett  spillvattenmagasin, som är en del i uppgraderingen av infrastrukturen inför byggandet av de 1500 bostäder som planeras i området. Magasinet kommer att bli ca 14 x 8 m, och 3 m högt, och arbetet med magasinet kommer att pågå fram till sommaren. 

Inom JM är vi vana vid den här typen av projekt, där det är speciella förutsättningar i och med att vi som entreprenörer kommer att vara närvarande under lång tid i en miljö där människor bor och arbetar medan vi bygger. Det har vi stor erfarenhet av från andra områden, t ex Dalénum på Lidingö, och Liljeholmen. Nackaborna kan vara trygga med att vi har den kompetens och erfarenhet som krävs för att livet och vardagen ska fungera under produktionstiden, för alla parter. Det kommer vara ett uttalat fokus för oss i Orminge.

Jämför bostäder