JM does not take responsibility for the translation
 • Ny VD för JM Entreprenad

  nyhet 2019-12-12

  Christian Benfatto har utsetts till ny VD för JM Entreprenad.

 • JM Entreprenad i långsiktigt samarbete med Tyresö kommun

  nyhet 2019-04-17

  Projektportföljen består av 7 etapper, där varje etapp har ett uppskattat värde på 50-150 miljoner kronor.

 • Startskottet har gått för nya Orminge

  nyhet 2019-02-01

  Inom ramen för ett samverkansavtal med Nacka kommun, kommer vi att fram till 2024 arbeta med uppgradering av infrastrukturen i nya Orminges centrumkärna.

 • Ny VD för JM Entreprenad

  nyhet 2018-11-27

  JM Entreprenads affärsenhetschef Peter Neuberg har meddelat att han önskar sluta som affärsenhetschef och VD för JM Entreprenad AB.

 • Vi är stolta byggare av Dalénumkajen, vinnare av Lidingös stadsmiljöpris! 
Priset delas ut vartannat år för att skapa engagemang och intresse för god arkitektur och stadsutveckling.

  Dalénumkajen vinner stadsmiljöpris

  nyhet 2018-11-19

  Vi är stolta byggare av Dalénumkajen, vinnare av Lidingös stadsmiljöpris! Priset delas ut vartannat år för att skapa engagemang och intresse för god arkitektur och stadsutveckling.

 • Stockholms Hamnar ger JM Entreprenad förtroendet att utföra omfattande mark- och anläggningsarbeten för blivande godshamnen Stockholm Norvik strax söder om Stockholm.

  Vi bygger i Stockholm Norvik hamn i Nynäshamn

  nyhet 2018-03-13

  Stockholms Hamnar ger JM Entreprenad förtroendet att utföra omfattande mark- och anläggningsarbeten för blivande godshamnen Stockholm Norvik strax söder om Stockholm.

 • Byggindustrin uppmärksammar vår satsning för att ge utrikesfödda ingenjörer chans att nå en anställning. Programmet startade i oktober 2016 och avslutas i juni 2017 då provanställningar tar vid.

  Vi gjuter liv i karriärer och mod i människor!

  nyhet 2017-06-16

  Byggindustrin uppmärksammar vår satsning för att ge utrikesfödda ingenjörer chans att nå en anställning. Programmet startade i oktober 2016 och avslutas i juni 2017 då provanställningar tar vid.

 • JM Entreprenad har under en treårsperiod byggt åtta förskolor inom ramen för ett avtal om strategisk samverkan med SISAB i enlighet med konceptet ”Framtidens Förskola”.

  Klart för start i framtidens förskola!

  nyhet 2017-05-04

  JM Entreprenad har under en treårsperiod byggt åtta förskolor inom ramen för ett avtal om strategisk samverkan med SISAB i enlighet med konceptet ”Framtidens Förskola”.

 • I dagens DN debatt uppmanar JMs VD Johan Skoglund, tillsammans med VD:ar i andra företag i Hagainitiativet, att det krävs bättre styrmedel för att klara FNs mål att begränsa den globala uppvärmningen.

  Sverige behöver tydligare klimatkrav på byggnationer och infrastruktur

  nyhet 2017-03-24

  I dagens DN debatt uppmanar JMs VD Johan Skoglund, tillsammans med VD:ar i andra företag i Hagainitiativet, att det krävs bättre styrmedel för att klara FNs mål att begränsa den globala uppvärmningen.

 • Den 7 mars togs det första spadtaget för nya Hagaskolan i Vallentuna kommun. Preliminär inflyttning är hösten 2019. Barn från två förskolor i närområdet samt representanter från kommunen och från JM Entreprenad AB fanns på plats.

  Första spadtaget för nya Hagaskolan

  nyhet 2017-03-16

  Den 7 mars togs det första spadtaget för nya Hagaskolan i Vallentuna kommun. Preliminär inflyttning är hösten 2019. Barn från två förskolor i närområdet samt representanter från kommunen och från JM Entreprenad AB fanns på plats.

Visa 10 fler (av 20)

Jämför bostäder