JM does not take responsibility for the translation

VILL DU VARA MED OCH SKAPA NÅGOT BESTÅENDE? VÄLKOMMEN TILL OSS!

Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt.

 

På JM får du chansen att verkligen vara med och bygga hållbara hus – från grunden till att nycklarna lämnas över till en nöjd kund. Projekten är ofta stora och komplexa och vi samarbetar med många olika parter för att förverkliga byggplanerna.

Med vårt kunnande, vår stolthet och gemenskap skapar vi bestående hus som bidrar till att nya hållbara stadsdelar kan växa fram. Hus att trivas i, som Liljeholmskajen i Stockholm, Dockanområdet i Malmö och Norra Älvstranden i Göteborg samt Grefsen Stasjon i Oslo.

Du får chansen att växa med utmaningarna

Hos oss får du jobba i öppen organisation med korta beslutsvägar där det finns gott om både utvecklingsmöjligheter och spännande utmaningar. Du anställs från dag ett och under två år får du och dina traineekollegor chansen att prova på olika yrkesroller inom JM och får ett helhetsperspektiv på vår verksamhet.

Målet är att du efter traineeperioden blir en av våra projekteringsledare, för att på sikt ta dig an andra ledarroller hos oss, exempelvis som regionchef eller i en position i ledningsgruppen. Under själva traineeperioden kommer du mer få en generalistroll och specialistkunskaperna kommer du sedan få längs vägen.

Vad behöver du för att söka?

För att söka behöver du ha en civilingenjörsexamen med inriktning samhällsbyggnad/väg och vatten, lantmäteri, arkitektur, industriell ekonomi eller motsvarande. Du har också lätt för att samarbeta, en analytisk förmåga och en vilja att ständigt utvecklas. Och du delar våra kärnvärden: kvalitet, pålitlighet, långsiktighet, engagemang, lyhördhet och stilkänsla

Kort om traineeprogrammet

Vårt tvååriga traineeprogram består av sammanlagt fem block: två inom produktion, ett block inom projektering, ett block inom projektledning inklusive marknad och försäljning samt ett block inom verksamhetsutveckling eller centrala inköp. Blocken är både praktiskt och teoretiskt inriktade.

Efter varje avslutat block samlas alla traineer för en gemensam teorivecka med fokus på ledarskap och personlig utveckling. Under ett av de fem blocken kommer du att vara placerad på en annan ort eller region. Till ditt stöd under de praktiska delarna av programmet har du en egen handledare och såklart trevliga, hjälpsamma kollegor.

Ansökan

Ansökningsperioden är 8 januari till 15 februari 2018. Välkommen att söka!

Har du frågor?

Har du frågor om JMs traineeprogram är du välkommen att kontakta programansvarig Christina Cronvall, christina.cronvall@jm.se, 08-7821818.

Jämför bostäder