JM does not take responsibility for the translation

Studiebesök

En kall vinterdag gjorde vi tillsammans med en grupp studenter från KTH ett studiebesök på ett av våra projekt inom anläggning, utbyggnaden av E18 Hjulsta-Rinkeby.

Trots en bitande kyla kom gruppen av studenter för att se närmare på en av etapperna av E18 projekten, E150 Spångadalen-Rinkeby. Efter en värmande kopp kaffe i boden guidades gruppen runt och fick möjlighet att ställa frågor.

Läs mer om projektet

 

Examensarbete

Är du intresserad av att göra ditt examensjobb eller uppsatsarbete inom JM Entreprenad AB?

Vi engagerar oss i ett byggprojekts olika faser vilket omfattar allt från ackvisition till produktion inom anläggning-, hus och fasadentreprenader. Affärsutveckling är ett annat område vi prioriterar, liksom kvalitets- och miljöfrågor som länge stått i fokus inom JM-koncernen.

Intresserad? Berätta om vilket ämne du vill skriva om och varför du vill göra det hos oss, på JM Entreprenad AB. Kontakta HR-partner Lars Borell  08-782 89 37.

Trainee

Syftet med JMs traineeprogram är bland annat att säkerställa en bred kompetens hos JMs framtida ledare. Programmet utformas individuellt med målet att ge traineen möjlighet att utvecklas inom arbetsledning, utsättning, kalkylering, projektering, försäljning, förvaltning m.m. Alla behöver få grundläggande kunskaper om produktionen, så en stor del av traineens tid tillbringas på några av våra byggen. Som trainee får du kompletterande utbildningar till dina arbetsuppgifter och du kommer att få prova på ca fyra olika arbetsplatser.

 Läs mer

Praktik

Varje år välkomnar JM Entreprenad AB ett stort antal praktikanter och lärlingar från högskolor och gymnasieskolor i Stockholm. Merparten av platserna är på våra byggen.

Sommarpraktik
Använd vår ansökningsblankett.

Arbetsmarknadsdagar

Våra framtida kollegor hittar vi bland landets studerande, kanske du är en av dem? Vi deltar därför på arbets-marknadsdagarna som högskolorna arrangerar för att knyta kontakter och för att berätta vad vi har att erbjuda. Ni hittar oss i JM montern på LARV, KHAM, LAVA och Nackademin.
På några av dagarna har du också möjlighet att boka tid för intervju med någon av oss.

Jämför bostäder