JM does not take responsibility for the translation

Lediga jobb

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM Entreprenad! Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar.

Kärnverksamheten i JM Entreprenad är bygg- anläggnings- och fasadentreprenader. Vårt geografiska verksamhetsområde är Storstockholm med omnejd, som vi varit med och byggt upp ända sedan 1945. JM Entreprenad är ett helägt dotterbolag i JM-koncernen, omsätter ca 2,1 miljarder kronor och har drygt 400 medarbetare. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001, och är även ett av få företag i byggbranschen som är arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001.

Att i god samverkan genomföra projekt inom rätt tid, till rätt kvalitet och till rätt kostnad är grundläggande i vår bransch. På JM Entreprenad sträcker vi oss längre – vi ska ge våra kunder en enklare resa till ett färdigt projekt. Vi ska vara bäst i varje del av byggprocessen, hela vägen fram till färdigt projekt. Ett sätt att säkra kvalitet i våra projekt är vårt personliga engagemang och ansvar i det vi lämnar över till vår kund. Vår uppförandekod 'Rätt från mig' innebär att var och en tar ansvar för kvalitet och överlämning i arbetsprocessen – på alla nivåer i organisationen. Vårt kundlöfte är att ge våra kunder en enklare resa.

Vi erbjuder stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat och växande företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på JM Entreprenad!

Om du behöver uppdatera din ansökan

Har du redan gjort en ansökan kan du logga in och uppdatera dina uppgifter.

Logga in

Spontanansökan


Jämför bostäder