JM does not take responsibility for the translation

Lediga jobb

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM Entreprenad! Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar.

Kärnverksamheten i JM Entreprenad är bygg- anläggnings- och fasadentreprenader. Vårt geografiska verksamhetsområde är Storstockholm med omnejd, som vi varit med och byggt upp ända sedan 1945. JM Entreprenad är ett helägt dotterbolag i JM-koncernen, omsätter ca 2,1 miljarder kronor och har drygt 400 medarbetare. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001, och är även ett av få företag i byggbranschen som är arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS 18001.

Att i god samverkan genomföra projekt inom rätt tid, till rätt kvalitet och till rätt kostnad är grundläggande i vår bransch. På JM Entreprenad sträcker vi oss längre – vi ska ge våra kunder en enklare resa till ett färdigt projekt. Vi ska vara bäst i varje del av byggprocessen, hela vägen fram till färdigt projekt. Ett sätt att säkra kvalitet i våra projekt är vårt personliga engagemang och ansvar i det vi lämnar över till vår kund. Vår uppförandekod 'Rätt från mig' innebär att var och en tar ansvar för kvalitet och överlämning i arbetsprocessen – på alla nivåer i organisationen. Vårt kundlöfte är att ge våra kunder en enklare resa.

Vi erbjuder stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat och växande företag med trevliga kollegor. Håller du dessutom med om att en positiv attityd i vardagen skapar arbetsglädje både för egen del och andra kommer du att trivas hos oss på JM Entreprenad!

Jobb Placeringsort
Inköpare till JM Entreprenad Stockholm
Erfaren Platschef – kommersiella projekt Stockholm
Erfaren BIM-ledare till JM Entreprenad Stockholm
Murare till JM Entreprenad Stockholms län
LIA Praktik Vt 2018 - Yrkestekniskhögskola Bygg o Anläggningsingenjör Stockholm

Om du behöver uppdatera din ansökan

Har du redan gjort en ansökan kan du logga in och uppdatera dina uppgifter.

Logga in

Jämför bostäder