JM does not take responsibility for the translation

Trainee

Vi vill att du ska vara en av dem som tillsammans med oss bygger framtidens samhällen och bidrar till att hållbara stadsdelar kan växa fram.

ANSÖKAN
Ansökan är stängd, öppnar återigen i december 2019.

TRAINEEPROGRAMMET
Vårt tvååriga traineeprogram består av sammanlagt fem block: två inom produktion, ett block inom projektering, ett block inom projektledning inklusive marknad och försäljning samt ett block inom verksamhetsutveckling eller centrala inköp. Blocken är både praktiskt och teoretiskt inriktade.

Efter varje avslutat block samlas alla traineer för en gemensam teorivecka med fokus på ledarskap och personlig utveckling. Under ett av de fem blocken kommer du att vara placerad på en annan ort eller region. Till ditt stöd under de praktiska delarna av programmet har du en egen handledare och såklart trevliga, hjälpsamma kollegor.

Målet är att du efter traineeperioden blir en av våra projekteringsledare, för att på sikt ta dig an andra ledarroller hos oss, exempelvis som regionchef eller i en position i ledningsgruppen. Under själva traineeperioden kommer du mer få en generalistroll och specialistkunskaperna kommer du sedan få längs vägen.

SKRIV HISTORIA MED OSS
Vi vill säkerställa att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör.

Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. Välkommen och skriv historia med oss.

HAR DU FRÅGOR?
Har du frågor om JMs traineeprogram är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Christina Cronvall, christina.cronvall@jm.se.

FÖLJ VÅRA TRAINEER
Våra traineer Lina, Oskar, Gabriella, Sebastian och Agnes bloggar om vardagen hos oss, läs traineebloggen här.

Jämför bostäder