JM does not take responsibility for the translation

Praktik

Ett sätt att lära känna din framtida bransch och JM Entreprenad på är att göra praktik hos oss.

Varje år välkomnar vi praktikanter och lärlingar från högskolor, universitet och gymnasieskolor. De flesta praktikplatserna erbjuder vi ute på våra byggen för att du ska få en bra bild av hur det går till på våra arbetsplatser. Med hjälp av erfarna handledare och inspirerande uppdrag ser vi till att du får ut så mycket som möjligt av din praktikperiod.

Oavsett var du är i din karriär, vill vi att du ska vara med och skriva historia med oss. Välkommen in till JM Entreprenad!
Vi annonserar alla praktikplatser under lediga jobb.

Olika typer av praktikplatser

LIA-praktik (Lärande i Arbete) ingår som en del i många yrkesutbildningar och vi välkomnar LIA-praktikanter till både våra byggarbetsplatser i produktion och till våra kontor. Vi annonserar våra praktikplatser under Lediga jobb.
Du som studerar på universitet, högskola eller yrkeshögskola har möjlighet att göra sommarpraktik på en av våra byggarbetsplatser i produktion. Ansökan öppnar i januari 2020 under lediga jobb.

Vi erbjuder lärlingsplatser för trä-, betong-, och anläggningslärlingar. Vi har ett nära samarbete med ett antal gymnasieskolor runt om i landet och du söker din lärlingsplats via din skola.

Vårt traditionella lärlingsprogram för kvinnor vänder sig till dig som vill ta chansen att utbilda dig till snickare. Detta lärlingsprogram är en betald utbildning som pågår i 3,5 år. Ansökan öppnar till sommaren. Läs mer om Traditionellt lärlingsprogram för kvinnor.

Tekniksprånget vänder sig till dig nyligen har gått ut gymnasiets naturvetenskapliga- eller tekniska program och ger dig möjlighet att praktisera som ingenjör under 4 månader hos oss. Ansökan sker under april och maj 2020. Läs mer om Tekniksprånget.

Jämför bostäder