JM does not take responsibility for the translation

Vägarna in på JM Entreprenad

Här har vi listat vägarna in på JM Entreprenad beroende på vad du studerar till och var du är i din skolgång.

Hos oss på JM Entreprenad vill vi skapa förutsättningar för att du ska känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De samhällen vi bygger idag ska finnas kvar i många år framöver och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. I vårt arbete med att ta fram hållbara samhällen finns det gott om utvecklingsmöjligheter och spännande uppdrag för dig som studerar. Välkommen in och skriv historia med oss!

För dig som studerar till civilingenjör

Det finns många olika vägar in på JM Entreprenad för dig som studerar till civilingenjör. Under din studietid kan du praktisera, skriva examensarbete och under sommaren genomföra betald sommarpraktik i vår produktionsverksamhet.

Efter examen är du som civilingenjör välkommen att söka vårt traineeprogram inom projektutveckling. Programmet löper över två år och består av fem block som är både praktiskt och teoretiskt inriktade. Under blocken får du följa olika roller och skapa dig ett helhetsperspektiv på vår verksamhet. Efter varje avslutat block samlas alla traineer för en gemensam teorivecka med fokus på ledarskap och personlig utveckling.

Självklart kan du söka andra ingångsjobb hos oss efter din examen. Du hittar alla våra lediga praktikplatser, examensjobb, jobb och program under lediga jobb.

För dig som studerar till högskoleingenjör

För dig som studerar till högskoleingenjör finns det en rad möjligheter att komma in på JM Entreprenad och lära känna oss. Under din studietid kan du praktisera, skriva examensarbete och under sommaren genomföra betald sommarpraktik i vår produktionsverksamhet.

Efter examen har du som högskoleingenjör chansen att bli en av våra arbetsledare, genom Framtidens arbetsledare. I rollen som arbetsledare får du en utvecklande roll där du ingår i arbetsledningen ute på ett av våra projekt.

Självklart kan du söka andra ingångsjobb hos oss efter din examen. Du hittar alla våra lediga praktikplatser, examensjobb, jobb och program under lediga jobb.

För dig som studerar på gymnasiet

För dig som är gymnasiestudent och läser på ett bygg- och anläggningsprogram kan vi erbjuda lärlingsplatser. Hos oss har du möjlighet att gå som bygg-, betong- och anläggningslärling. Vi har ett nära samarbete med ett antal gymnasieskolor runt om i landet.

För dig som nyligen har gått ut ett naturvetenskapligt- eller tekniska program kan vi erbjuda Tekniksprånget. Praktiken är fyra månader lång och startar en gång om året. Tekniksprånget är en möjlighet för dig att uppleva vad en ingenjör kan arbeta med på JM Entreprenad och inspirera dig att fortsätta ta klivet till en ingenjörsutbildning.

Jämför bostäder